Pitkällisen etsinnän ja monen koepaistoksen (hih mikä sana) jälkeen sain onnistumaan letut jotka sekä maistuivat hyviltä että pysyivät hyvin kasassa. En tosin koettanut tehdä isoja lettuja, vaan paistoin lettupannulla ihan noita "normaaleja" pikkulettuja.
Tässä tulos.
Letut (maidoton, munaton)
4dl Vettä
1dl Kauramaitoa
3dl Vehnäjauhoja
½tl Suolaa
2rkl Sokeria
2tl Vaniljasokeria
1rkl Öljyä
Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi ja anna turvota n.30min
Tästä määrästä tuli ihan kiva määrä, ei jäänyt kauheasti yli mutta saatiin seuraavalle päivälle kätevästi välipala. Jos isolle porukalle tekee, kannattaa varmaan tuplata tuo annos.
Ohjeen löysin alunperin täältä, ja hieman muokkaamalla siitä tuli meille oikein sopiva.
Tässä tulos.
Letut (maidoton, munaton)
4dl Vettä
1dl Kauramaitoa
3dl Vehnäjauhoja
½tl Suolaa
2rkl Sokeria
2tl Vaniljasokeria
1rkl Öljyä
Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi ja anna turvota n.30min
Tästä määrästä tuli ihan kiva määrä, ei jäänyt kauheasti yli mutta saatiin seuraavalle päivälle kätevästi välipala. Jos isolle porukalle tekee, kannattaa varmaan tuplata tuo annos.
Ohjeen löysin alunperin täältä, ja hieman muokkaamalla siitä tuli meille oikein sopiva.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti