tiistai 3. kesäkuuta 2008

Pieniä paketteja

Meillä on aina äitini kanssa tapana lähetellä toisillemme pieniä paketteja tai kyläillessä puolin ja toisin, viedä mennessä joku pieni tuliainen. Niin tytär kuin äiti, molemmat käytämme kangaskasseja kun käydään kaupassa, muovikassi ostetaan vain äärimmäisen harvoin, yleensä syynä on se että omat kauppakassit on unohtuneet kotiin tai sitten ne on loppuneet kesken. Olen pari kertaa ostanut tuollaisen kaupan kankaisen ekokassin, maksaa tyyliin 0.50e ja on hyvänkokoinen kangaskassi, ja siitä saa sitten muokata mieleisensä. Äidille lähti paketissa tälläinen Tildatyyliin koristeltu kassi.



Käytin ihan tavallisia kangastusseja joilla piirsin kuvat mallista kankaalle. Tuohon tekstiin en ole tyytyväinen mutta menkööt nyt tämän kerran, ei sitä siitä enää poiskaan saa :)
Pakettiin laitoin mukaan myös supertrendikkäät perunanpesuhanskat ja kortin johon kirjoittelin ja piirtelin kaikenlaista. Olin jopa niin innokas, että koristelin kirjekuoren tildamaisilla piirustuksilla, ja ajatelkaa, vielä punaisella glitterliimalla! Harmi, etten tullut ottaneeksi kuvaa, oli se niin hieno ;)

Käytiin myös kangaskaupassa. Mukaan tarttui ihania kankaita! Hirveä vimma olisi taas ommella, mutta ei oikein tiedä mitä tekisi. Varmaan joku pussi/penaali/meikkipussitsydeemi olisi tulossa, löysin kirppikseltä kasan vetoketjuja 0,50e ja ne pitäisi tietenkin johonkin käyttää :)
Tässä kuitenkin ne kankaat.

Onpahan huono kännykkäkamerakuva. Anteeksi! Mutta eiköhän siitä selvän saa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti