torstai 12. kesäkuuta 2008

You know you love me!

En tietenkään MYÖNNÄ olevani television orja, mutta totta se on, että sieltä tulee toinen toistaan ihanampia sarjoja. Sinkkuelämää oli ehkä se, mistä kaikki oikein lähti. (leffaa odotellessa, on ihan PAKKO nähdä se!) Ja nyt olen täysin koukussa suht. uuteen sarjaan, Gossip Girl. Ihananihana hömppä pintaliitosarja jossa vilahtaa ihania asuja ja asusteita toinen toisensa perään.

Tällä viikolla katsoin pitkästä aikaa myös Ugly Bettyn. Ja mikä ihanuus sieltä tuleekaan vastaan heti alkumetreillä! Bradfordin hautajaiset, tummanpuhuvia asukokonaisuuksia ja Hattu. Aivan täydellinen ja ihana hattu.
Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä siis tulee.

(kuva: nelonen.fi)

Kyse on siis Christinan, oikeanpuoleisen neitokaisen hatusta. Katsokaa noita nappeja! Aivan ihana. Minä ehdottomasti vaadin saada myös tuollaisen! Olen melko varma että kyseinen hattu tulee yöuniini shoppailureissujen metsästyskohteeksi.

Napit hatuissa-teema jatkuu. Tiistai-illan kohokohtani tuli ja olin jälleen kuin liimattuna television eteen. Gossip Girl, ja Jenny pinkissä baskerissaan, jossa siinäkin oli nappeja. Tässä on melko huono kuva, mutta parempaa en löytänyt, joten koettakaa kestää.

(kuva: taylorsource.net)

Voi voi Pikku-Jennyä. Blair, joka on vielä kamalampi narttu ajoittain kuin minä, parhaimmillaan. Kontrastia saatu vielä pukemalla Jennypieni pastellisävyihin viatontakin viattomammin.

Jennyn hassunkurinen tupsulakki ei sen sijaan vakuuta.

(kuva: nelonen.fi)


Sarjassa vilisee myös toinen toistaan ihanampia hiuspantoja, joka on myös yksi ehdoton fetissini. Pitäisi vaan löytää lisää sellaisia, jotka eivät purista aivojani kasaan ja aiheuta hillitöntä päänsärkyä.Kankaisia ehkä? (ikäänkuin minulla ei niitä jo olisi)

Ihastusta herättivät myös Blairin ihanat punaiset polka-dot bikinit. Pakko saada! Varsinkin tuo yläosa on aivan yliveto

(kuvat: teamsugar.com & nelonen.fi)

Ihanat, eikö totta! *kuolailua*

Mutta tässä tämä tältäerää. Asiaan varmasti palataan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti