torstai 13. kesäkuuta 2013

Supersize me?

Pitkään on ollut mielessä kirjoittaa avautuminen tästä aiheesta joten tässäpä tulee.

Jokainen nainen on varmaankin jossain vaiheessa elämäänsä tuskaillut painonsa kanssa, niin myös minä. Yläasteella ja opiskeluaikoina olin tosi hoikassa kunnossa, kokoa 36/38, suurimmillaan. Kikkailin ruoan kanssa, elin lähestulkoon riisipiirakalla, vauvan hedelmäsoseilla, nuudeleilla ja jogurtilla. Kävin salilla 5 kertaa viikossa ja treenasin hiki hatussa.
Sitten tapahtui jotain. Tuli parisuhde, leffaillat sohvalla löhöten olikin mukavampaa kuin treenaus ja kun miehellä oli auto, oli sillä helppo mennä jokapaikkaan. Ennenkun kuljin kävellen ja pyörällä. Laiskistuin!
Lapsetkin on tehnyt osansa. On raskausarpia, roikkuvaa ja löllyvää siellä täällä. Lantio on levinnyt. Vaan niinkai se on, että äitien kuuluukin olla vähän pyöreitä ja pehmeitä? ;)
Painon nousu on ollut henkisesti kova paikka. Rakastan vaatteita ja kun huomaa ettei mahdu lempimekkoonsa, on se melkoinen kolaus itsetunnolle. Miten olenkaan voinut päästää itseni tähän kuntoon?
Erona entiseen on, etten aikaisemmin edes viitsinyt katsella nättejä vaatteita, kun ajattelin että näyttävät kuitenkin pääläni kamalilta. Nyt, kun on menettänyt hermonsa samoihin t-paitoihin ja legginsseihin, on huomannut että meille plus-kokoisillekkin löytyy kivoja vaatteita. Facebook onkin tehnyt tämän sopivan helpoksi lukuisine kirppiksineen. Vaatteista löytyy kuvat ja mitat, ja mikä parasta, ei tarvitse lähteä kaupunkiin kiljuvien lasten kanssa hikoilemaan sovituskoppeihin. Idea vaatebloggauksesta on ollut mielessä jo pitkään, mutta jospa saisi joskus ryhdyttyä tuumasta toimeen? :)
Nyt olen kokoa 44/46, vähän on paino jo pudonnut, mutta koska olen tosi huono laihdutuskuureissa, en semmoiselle rupea. Koitan mietyiä ruokavaliota tarkemmin, jättää herkut hyllylle (paheitani ovat jäätelö ja limsa!)  ja pidentää koiran kanssa tekemiä lenkkejä. Jospa tämä tästä, en lyö vielä hanskoja naulaan! Siihen asti shoppailen ihania vaatteita tähän kokoon ja koitan tehdä parhaani siitä mitä on tällähetkellä tarjolla. Näyttäväthän monet muutkin plus-koon naiset hyvältä, miksen minä voisi?

Tänään on päällä kirppiskokonaisuus. Lepakkohihainen t-paita fb:stä ja musta ihana täyskellohelmainen pitsihame UFFilta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti