torstai 14. kesäkuuta 2007

Sirkuselämää

Kai ootte kaikki satamiljoonaa lukijaani kuulleet, että Cirque du Soleil tulee suomeen syyskuussa uuden kiertueensa Deliriumin merkeissä. Tienvarsiin on ilmestynyt mainoksia ja liput on olleet myynnissä lippupalvelussa jo hyvän tovin. MINULLA (!!) on liput sunnuntain näytökseen ja voi kuulkaa kuinka olenkaan innoissani asiasta.
Ensimmäisen kerran näin Cirquen esityksiä kun niitä tuli joskus muinoin televisiosta ja ihastuin samantien. Lopullisesti jalat alta vei esitys nimeltä VAREKAI johon voi käydä tutustumassa täällä. Aivan uskomattoman kaunis, sanoinkuvaamattoman UPEA esitys. Kylmiä väreitä meni vaan kun katsoin sanattomana, välillä nauratti ja välillä vaan tuijotin ihastuneena näkemääni. Suosittelen oikeasti kaikille. Nyt kun tuli tilaisuus nähdä jotain noin uskomatonta livenä niin tottahan sinne oli PAKKO saada liput. Eturivin paikkoja ei valitettavasti enää saanut erään nimeltämainitsemattoman ihmisen jahkailun takia, (mur) mutta permantopaikat kylläkin. Jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää. Että voitte varautua hehkutukseen.
Jotenkin tuo on vaan niin mieletöntä. Se ei ole vaan sirkusta, se on teatteria, musiikkia, tanssia.... Kaikkea yhtä aikaa. Youtubesta löytyy klippejä monestakin show:sta, mm. hehkuttamastani Varekaista. Klikkaa tästä, ja kurkista miten kaikki alkaa...
Homma jatkuu, yhä upeampana. Jatka toki ihmettelyä ja kurkista tänne. Vau. Ja jos tämä ei vielä vakuuttanut. niin tässä vielä yksi kohtaus joka on ehdottomasti yksi kauneimmista. Olkaapa hyvä. Toivottavasti nautitte näkemästänne vähintään yhtä paljon kuin minä.
Toi sirkusjuttu on kyllä iskenyt niin monella tapaa. Voisin sisustaa koko kotini siihen teemaan, ei nyt niin että asuttais teltassa ja kierrettäis maailmaa (no okei, Cirquen matkaan voisin lähteäkkin) mutta sellaisia pieniä asioita mitkä muistuttaa jostain upeasta. Se on ihan kuin eri maailma. Kaunis ja vaikuttava. Pysäyttävä.
Ei tätä arkea ja harmautta ja ikäviä uutisia joita jokainen iltapäivälehti lööpeissään toitottaa. Tasapainoa rakkaat ystävät, tasapainoa!
Niinpä kun näin eräässä puutarha-alan liikkeessä näin kesän myötä upeita kaksivärisiä petunioita, oli niitä pakko ostaa. Saattepa kuvan etupihaltani. Sirkusteemaa, tottakai!
Tässäpä tämä.



(Yllättävän hyvää kuvaa toi kamerakännykän kamera muuten ottaa. Ihan näin ohimennen todettuna.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti