maanantai 5. tammikuuta 2009

Animaatioelokuvien aatelia

Vastikään ensi-illassa ollut elokuva Madagascar 2 säväytti trailerillaan ollessamme katsomassa Niko lentäjänpoikaa. Pidin siitä ensimmäisestäkin elokuvasta svengaavine pepunheilutusmusiikkeineen ja hervottomine kommentteineen ("imekkö sinä peukkuu?" muah!) mutta tämä kakkososa...

Olimme siis elokuvissa yhdessä Pikkutiikerin ja Ystäväni kanssa. Siinä kaikessa rauhassa istuimme popcorniemme kanssa ja odotimme innolla elokuvan alkua, ja joo, myöskin trailereita. Madagascar2 traileri vaikutti jo alussa hyvältä, mutta Moto-Moton iskeytyessä valkokankaalle oli aika lähellä, etteikö popcornit tulleet ulos nenän kautta naurun saattelematta. Mitäpä tässä selittelemään, katsokaa itse!

Klikkaa tästä!

Vähänkö hei mahtava! Päätös oli tehty. Elokuva vaikuttaa juuri niin kierolta savolaista huumoriani ajatellen, että se siirtyi välittömästi Must-See-listalleni. Tyttö vaan on tässä vuorotellen sairastanut sekä keuhkokuumeen että adenoviruksen, niin eipä olla päästy sitä katsomaan. Sairaalasta päästyämme lupasin Pikkutiikerille, että kunhan hän paranee, mennään leffaan. Ehkä sitten loppiaisena?

Jessica R, koska mennään? ;)

Noh. kuitenkin. Blogeja selaillessani iltani ratoksi satuin löytämään aiheesta vielä musiikkivideonkin!
Täydellistä. Tässäpä vielä teillekkin piristystä pakkaskeleihin. :)

Klik! Klik! Klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti