perjantai 9. tammikuuta 2009

Ihana Dita ja Art of Teese

Vaikea arvata fanitukseni kohde? Tietenkin ihana, upea, kaunistakin kauniimpi Dita von Teese. Marilyn Mansoninkin ex-vaimona, mutta ennenkaikkea burlesque-taiteilijana tunnettu Nainen joka vaan jaksaa herättää ihastusta.
Olen pienestä pitäen tuntenut suunnatonta vetoa sellaiseen tyttömäiseen glamouriin, lempielokuviani ovat olleet kautta aikojen mm. My Fair Lady. Jotenkin sellainen Pin-up tyylinen look on vaan NIIN IHANA. Täydellisen kapeita vyötäröitä, kellohelmoja, täydellisen onnistuneita meikkejä ja kampauksia ja ennenkaikkea huoliteltu ja naisellinen tyyli. Aivan upeaa. Minuun eivät kuitenkaan pinkki ja pastellisävyt tehoa, enemmänkin tummanpuhuva tyyli. Ja kuka muu kantaa tätä yhtä täydellisesti kuin Dita? Katsokaapa vaikka.





Aivan käsittämättömän upea nainen.








(kuvat: tinypic.com)


Ditan poseerauskuvat ovat upeita, mutta hänen tyylinsä on pettämätön myös muuten. Enpä ole nähnyt ainuttakaan paparazzien nappaamaa kuvaa Ditasta tukka laittamatta tai krapulaisena saati sitten epäonnistuneita asuvalintoja hänen yllään. Ehei. Dita on varmastikkin täydellinen! Pakko olla. Ja jos ei ole, älkää kertoko sitä minulle ettei illuusioni ihanan täydellisestä naisesta rikkoudu. ;)







(kuvat: celebritypro.com, icelebz.com ja fanpix.net)

Tässä taannoin Dita poseerasi myös Playboylle. Minulla on ollut lehdestä melko nuhjuinen kuva. Vetyperoksidilla blondattuja bimboja pupunkorvat päässä vähintäänkin halvan näköisissä kuvissa. Kunnes tuli Dita. Tässä saksan Playboyn kansi. Kaunis ja tyylikäs.


(kuva: mirror.co.uk)

Ehdoton synttärilahjatoiveeni teemaan liittyen ei liene siis yllätys. Dita von Teesen kirja Burlesque and Art of the Teese /Fetish and the art of the Teese. En ole nähnyt kyseistä kirjaa kirjakaupoissa, ja jostain blogista muistelen lukeneeni että suomesta sitä ei saa kuin tilaamalla. Odotukset kirjaa kohtaan ovat korkealla, niin paljon sitä on hehkutettu. Saas nähdä miten käy..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti