tiistai 20. tammikuuta 2009

Omg, shoes!

Kävinpä tässä taas tänään kirppiksellä pyörimässä samalla kun hoitelin muita asioita kaupungilla. Ja ihme tapahtui, tälläkertaa en ostanut yhtään kenkiä ;) Muuten oli kyllä tosihyvä reissu, löytyi vaikka mitä ihanaa. Yksi minunkin suosikkikirppiksistäni on Laukontorilla sijaitseva Radiokirppis. Yleensä sieltä aina löytää jotain kivaa, mutta olenpa myös käynyt monta kertaa niin ettei siellä olekkaan mitään kiinnostavaa. Vaihtelee tosi paljon, kuten myös hinnat. Siellä on ne vakiopöydät missä myydään mitä ihmeellisintä krääsää ja muutama missä myydään kirppishinnoiksi kalliita vaatteita jne. Sieltä olen tehnyt ihan käsittämättömän hienoja kenkälöytöjä. Täysin uudenveroisia ja muutamalla eurolla. Kenkiä minulla on ihan kauhea kasa, joidenkin mielestä liikaa, mutta minusta ihan sopivasti. Joitakin on ehkä vielä pakko hankkia ;)
Tänään inspiroiduin ja asettelin lempparini portaille nättiin riviin ja kuvasin ne. Tässä tulos:



Kaikkia ei saanu mitenkään mahtumaan yhteen kuvaan. Ylimpänä olevista saappaista ei saa juuri mitään selvää. Mutta kuitenkin.. Voisinpa esitellä muutamat ehdottomat lempparini.



Nämä aivan ihanat saappaat ovat myöskin löytö kirppikseltä. Minua ihastutti erityisesti sääressä oleva pitsikoriste sekä jalkapöydän musta rusetti. Niin ihanan tyttömäiset! Hintaa näillä taisi olla 7e.



Tämä kuva on vähän huono, mutta... Kengät ovat ihanat :) Sokkarilta heräteostos. Ne olivat vaan niin ihanat, että ne oli pakko saada. Varren "ryppyisyys" ja remmit iskivät kuin metrinen halko. Korko on ihana ja nämä ovat hyvät jalkaan!



Taas kirppislöytöjä radiokirppikseltä. Ihanat saapikkaat pienellä korolla. Jälleen, äärettömän hyvät jalassa. Lienee tarpeetonta sanoa, että varren kirjailtu lohikäärmekuvio valloitti :)



Sitten taas ihan "uusien" kenkien pariin. Nämä ihanat kiilakorolliset ruskeat sandaalit ovat löytö k-kengän loppuunmyynnistä turtolasta. Ovh. näillä oli 74,90e, maksoin kympin. Kesää odotellessa!

Ja sitten lisää kirppislöytöjä:











Ja sitten. Nämä punaiset ihanat vagabondin täysin iskemättömät kaunottaret minulle bongasi tuo ihana juuri 6v täyttävä tyttäreni. Äitin tyttö? ;)



Nämä ruosteenoranssit kiilakorkoiset, myöskin vagabondin kengät ovat myös kirppikseltä. Hintaa muistaakseni 2e. Tosi hyvät jalkaan, tuo kiilakorko on jotenkin vaan niin mukava :) Ihastuin noihin yksityiskohtiin.



Sitten taas kirppislöytöihin. Jälleen kerran aivan iskemättömät remmikorkkarit. Näissä siis tuo nahkanauha kieputellaan säären ympäri. Korkoa sellaiset 11,5cm, kuvittelin, etten pysty kävelemään sellaisilla, mutta näköjään olen salaa oppinut :P Näitä oli mahdotonta kuvata "yksin", joten tässäpä sitten ihanainen sääriposeeraus ;)



Ja viimeiseksi tältä erää pistettäköön H&M:n alennusmyynnistä löydetyt aivan törkeän nätit korkkarit. Tämä värimaailma on jotenkin nyt selkeästi mun juttu. Ja ne yksityiskohdat!







Samaan hehkutukseen liitän vähän muutakin. Tummanruskea kietaisumallinen samettihame ja pilkullinen halterneck-toppi ovat tämän päivän löytöjä kirppikseltä. Hame on ehkä aavistuksen verran liian iso, mutta ei anneta sen häiritä ;) Musta bolero myös kirppikseltä. Ja kenkinä nuo edellämainitut hennesin ruskeasävyiset ihanuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti