keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Life is too short to wear ugly shoes!

Minun ihanaakin ihanampi ystäväni (koodinimeltään Jessica R.) ilahdutti minua kahdententenakymmenentenäkuudentena (26) syntymäpäivänäni niin ihanalla lahjalla, että meinasin purskahtaa itkuun ja muuttua superpalloksi kimpoilemaan seinistä toiseen. Sain KENGÄT. Ihanaakin ihammat, kauniit, upeat, täydelliset kengät. Synttäreistäni on aikaa, mutta en jostain syystä ole saanut aikaiseksi kuvata näitä ihanuuksia. Ja sanathan eivät todellakaan riitä kuvailemaan sitä, miten ihanat ne ovat. Katsokaapa vaikka itse.


My dear friend Jessica bought me these amazingly beautiful shoes for my birthday. I was so thrilled I nearly cried. Just look at these. Don't they look great?





En ole mikään innokas kevään ja kesän ystävä muuten, mutta täytyy myöntää, että odotan sitä että lumet sulaa. Haluan päästä käyttämään kaikkia ihania kenkiäni!!! Pois loska! POIS POIS!

I don't like the spring so much, but I have to admit I really hope that the snow would melt fast so I could wear all of my pretty, pretty shoes.

Seuraavaksi vuorossa saappaat. Nämä ressukat olivat (melkein) ihan yksin alennettujen joukossa Tapaksen Ideaparkin myymälässä. Kävelin niiden ohitse, huokailin. Totesin hintalappua katsomatta että onpa hyvä, että ne ovat kalliit, ei tarvitse edes sovittaa.. Ystäväni sitten kurkkasi hintalappua ja käski minun harkita uudelleen. Se olikin sitten menoa. Ovh näillä kengillä oli reilut 70e, nyt alennettuna 35e. Olin päättänyt etten osta hetkeen uusia kenkiä, mutta ajattelin, että jospa nyt sovittaisin kuitenkin. "Ne on takuulla tosi huonot jalkaan" - ajattelin.



Ja vielä mitä. Siis niin ihanan tuntuiset jalassa, että meinasin pyörtyä! Vieläpä äärimmäisen kauniit. Vähän mietin, onko tässä jo Hieman liikaa, mutta päätin sitten lopulta, ettei ole. Miten ihanat tälläiset onkaan pitää hameen kanssa!! Korkoa on aika mukavasti, enempikin olisi saanut olla, mutta nämä kengät ovat sellaiset joita jaksaa pitää jalassa tuntikausia väsymättä. Olin välittömästi rakastunut. Sipsuttelin sitten sukkasillani kassalle, maksoin aarteeni ja tungin vanhat kenkäni muovipussiin. Loppupäivä menikin sitten sujuvasti aarteitani ihaillessa.
Tässä vielä muutamia ihania yksityiskohtia.

I wasn't planning to buy new shoes for a long time but then I accidentally found these ones. I didn't even look at the price at first but then... Well, I tried them on and fell in love. They're so perfect and they were on sale! So what else I could do, I just HAD TO buy them. And hey, look at all those little details on them! Wow. I'm almost speechless.
These boots really are meant for walking!







Love, love, love..! :)

1 kommentti:

  1. oijoi. on kyllä ihania. Itsekin odotan innolla polven lopullista paranemista et saan käyttää KORKOJA. Puoli vuotta ilman korkokenkiä saa kenet tahansa tuntemana itsensä kaikkea muuta kuin naiseksi..

    VastaaPoista