tiistai 24. maaliskuuta 2009

Summer, Kind of Wonderful!

Niin se on taas tapahtunut. Ehdoton suosikkihömppäsarjani Gossip Girlin toinen tuotantokausi pyörähti jälleen käyntiin, tällä kertaa Subtv:llä. Oi kuinka rakastankaan tuota sarjaa! Se on vaan niin hyvä! Puvustus on mitä mainioin, odotan uutta jaksoa aina kuin kuuta nousevaa jotta saisin kuolata toinen toistaan ihanimpia vaatteita ja asusteita. Mehukkaat skandaalinkäryiset juonenkäänteet ja Chuckin ihanat sänkykamarisilmät ovat toki hyvä plussa ;) Olen ollut totaalisen koukussa ensimmäisestä jaksosta lähtien. Mutta.
Pitkä odotukseni oli ehdottomasti odotuksen arvoinen. Jakso oli mahtava. Ihania keveitä maksimittaisia mekkoja vilahteli ruudussa jatkuvasti ja Serenan ihana hiustyyli puri jälleen. En aio kirjoittaa sen suurempia selostuksia siitä mitä jaksossa tapahtui, sillä en halua spoilata jonkun onnettoman sielun kokemusta tästä. Tyydyn hehkuttamaan seuraavaa:

Arvoisa yleisö, saanen esitellä Serena ja Täydellinen Kokonaisuus!


Voi luoja sentään, oikeasti. Miksei minun hiukseni koskaan näytä tuolta? (ehkä siksi, että omat hiukseni ovat mustat ja pituudeltaan reilusti alle puolet tuosta?) Hopea on ehdoton suosikkini, ja tässä sitä on yhdistelty täydellisenihanasti hiuksiin. Pakko saada tuollainen! Serenan rannekoru on myös upea. Kiltti joulupukki, tuotko minulle tuollaiset!


Tässä parempi kuva Serenan täydellisen ihanasta mekosta. Kuva ei tosin anna oikeutta sille, nimittäin mekko oli ihanasti laskeutuvaa tosi keveän näköistä kangasta joka myötäili mitä täydellisimmin jokaista liikettä. Oivoi.. Mekko löytyy Oscar de la Rentan kevätmallistosta vuodelta 2008. Pakko kyllä sanoa, että mekko puki paljon paremmin Serenaa kuin kuvan mallia.


Oih ja voih. Olen sanattomasti ja mykistävästi rakastunut.

1 kommentti:

  1. wau! Onkin kyllä ihanainen mekko! Yhtä aikaa hyvin vintage-henkinen, mutta kuitenkin toisaalta hyvinkin trendikäs!

    VastaaPoista