maanantai 11. toukokuuta 2009

Me, myself and I

Puhin äiti Kaneli haastoi minut. Kirjoittelenpa tälläisen sitten iltani ratoksi.

Tässä ohjeistus: Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

I've got a challenge from Kaneli: to write some things about myself, not just a facts, but details. So this is it.

1. Hiustenvärikseni on näköjään vakiintunut musta. Se vaan on. Ihana ja mahtava ja tykkään eniten. Se pukee Ditaakin niin hyvin ;) - I love my black hair. It's perfect, works everytime and looks good on Dita too ;)

2. Minulla on tatuointi persuksissa. (ja se on muuten ihan älyihana) Haaveissa on ainakin kolme lisää, niistä ehkä myöhemmin... - I have a tattoo on my ass, and i'm absolutely loving it. I'm planning to get at least 3 more.

3. Minulla on aivan yltiösöpö luomi mahassa. Ihan kuin kauneuspilkku. - I have a really cute mole on my stomach. It looks like a beauty mark. awww!




4. Puhun itsekseni. - I talk to myself.

5. Pelkään kuollakseni hämähäkkejä. - I'm terrified of spiders

6. En juo kahvia. Teetä sitäkin enemmän. - I don't drink coffee at all. I prefer tea. A lot.

7. En tykkää aamuista. Parhaimmillani olen alkuillasta jos olen saanut viettää laiskan aamun ja heräillä omaan tahtiin. - I'm definitely not a morning-person.

8. Minusta tulee isona Pin-Up tyttö tai burlesque kuningatar - When i'll grow up, i'll be a Pin-up girl or a burlesque queen ;)

9. Minua palelee yleensä aina, kesälläkin - I'm cold almost all the time. Even in the summer

10. Tykkään haaveilla ja suunnitella. Haluaisin uskoa satuihin, ihmetellä maailmaa enkä koskaan kasvaa aikuiseksi. - I love to dream and to make plans. I would love to believe in fairytales and never grow up.

En haasta ketään, koska ihmiset tulevat jostain syystä siitä niin hirveän vihaiseksi.

I will not challenge anyone, sorry guys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti