maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannus 2009

Minun juhannukseeni on perinteisesti kuulunut mökki, sauna ja illalla istuskelu rannalla nuotion ääressä. Tänä vuonna oli toisin. Vietimme juhannusta Pikkutiikerini kanssa kaupungissa. Etukäteen olin kauhuissani jo pelkästä ajatuksesta. Juhannuksemme olisi ollut melkoisen hirveä, ellei oltaisi saatu vieraaksemme ihanaa Isosiskoani. Kiitos vaan sinulle :)

Sää suosi. Ilma oli kuin morsian.



Keräsimme kaikki omat kukkakimppumme. Ei niitä tyynyjen alle laitettu, mutta maljakoihin kumminkin. Omassa kimpussani oli lisäksi koivun oksia. Ihana tuoksu!







Juhannuskoivun virkaa toimitti Ikean seinätarroista kasattu puu. Tästä lähtien nukun yöni puun alla tuulen leikkiessä sen oksilla.



Juhannusaattona makoilimme sohvilla ja katsoimme elokuvia. Paikalla seuranamme pyörähti myös ranskalaisvahvistus joka toi tullessaan pullollisen hyvää viiniä ja karkkia! Oli varsin mukava ilta :)



Oli ihanaa viettää aikaa pitkästä aikaa kunnolla Isosiskoni kanssa. Juotiin litratolkulla teetä ja parannettiin maailmaa. Ja katsottiin leffoja. Ilkikurinen riiviö, nimensäveroinen kissaneiti Nasty piti myös huolen siitä että vipinää riitti.
Mukava juhannus. Erilainen, vähän surullinenkin. Mutta mukava. Ehkä ensi vuonna on tiedossa jotain ihan erilaista.... ;)
Jäi hyvä mieli. Kiitos sisko, olet rakas!





Ajoittain täällä tarkeni myös ilman villasukkia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti