tiistai 11. syyskuuta 2007

Me & My Manson

Ja kuulkaa, niin se vaan on, että MARILYN MANSON saapuu Helsinkiin 20.12. (tai voi olla, että saapuu jo aikaisemmin, mutta silloin on se keikka) ja järjestää varmasti kumppaneineen mielenkiintoisen show:n Helsingin jäähallissa. Unohdin totaalisesti lipunmyynnin alkamisen, puolustuksekseni kerrottakoon että menin sinäaamuna seitsemään töihin. Mutta, kun muistin liput, ryntäsin niitä heti ostamaan ja nyt sitten olen 99e köyhempi ja 2 lippua rikkaampi.

Lippupalvelu kuvaa tilaisuutta seuraavasti:
"Kiehtova, provokatiivinen ja visuaalisesti huomiota herättävä yhdysvaltalainen metallirokkari Marilyn Manson saapuu Suomeen joulukuussa osana "Eat Me, Drink Me" -maailmankiertuettaan."

Helsinki.fi - sivustolta löytyy myös artikkeli aiheesta. Klikkaa tästä niin pääset lukemaan sitä!

Mansonin saapumisesta Suomeen on uutisoitu myös muualla. Tässä Iltalehden artikkeli.

Tarkennuksena todettakoon vielä, että allekirjoittanut tutustui Mansonin tuotantoon ensikerran joskus vuonna -97, ensimmäinen levy mitä kulutin puhki oli Antichrist Superstar. Haalin silloin käsiini kaikki artikkelit ja kirjoitukset joita vaan löysin ja koin Mansonin vähintäänkin kiehtovaksi persoonaksi. Teinihapatusvuosienkin jälkeen mielipiteeni on ihan sama. Mansonhan on, todentotta, varsin provokatiivinen artisti, ja aiheuttanut paljonpaljon pahennusta pitkin maailmaa. Minä kuitenkin uskon että se on vain pintaraapaisu, jäävuoren huippu kyseisestä herrasta. Provinssiin piti päästä Mansonia katsomaan mutta kyytini peruuntui ja itkin verisiä kyyneleitä ja olin todella kateellinen yhdelle ystävälleni jonka tiesin paikanpäällä olevan. Niinpä liput tulevalle keikalle ovat enemmän kuin odotetut. 10 vuotta ja rapiat on siis odotettu tätä Mansonin live-esiintymistä.

Mansonin uusi levy, "Eat Me, Drink Me" eroaa mielestäni aikatavalla aiemmista. Jännä seurata miten kaikki nuo hc-fanit jotka vain ihannoivat suuresti herran musiikkia, ottavat levyn vastaan. Itse olen ainakin hyvin tyytyväinen. Isäntä ei, ja on varsinkin ÄÄRIMMÄISEN kyllästynyt levyn ensimmäiseen sinkkuun, Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand). Minusta se on taas yksi universumin upeimmista biiseistä ja soittaisin sitä repeatilla jokapäivä, 24/7. No ehkei nyt kuitenkaan. Pidän siitä Suuresti. Videosta nousi myös kohu julkaisun aikoihin, siinä Manson ja hänen uudenuusi vaimokkeensa lemmiskelevät varsin intensiivisesti. Minä pidän myöskin videosta. YouTubesta sen voi katsoa klikkaamalla tästä, mutta video ei sitten ole lapsille eikä heikkohermoisille sopiva joten avaaminen omalla vastuulla ja lapset pois olan takaa.
Ajassa 3:11 näkyy myös Mansonin nykyisen vaimokkeen reidessä oleva melko asiallinen tatuointi. Kerroin isännälle hankkivani sellaisen, en saanut ajatukselleni (yllätys, yllätys) kannatusta. Hankin sen silti. (jos uskallan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti