maanantai 23. helmikuuta 2009

Sunday afternoon

Tänään ohjelmassa oli jälleen kerran naapurivisiitti. Meidät kutsuttiin sinne syömään! Ja voi miten ruoka olikaan hyvää! Naapurinmies on ihan ihmeellinen, sillä oli joku kikka, miten pakastemaissi maistui ihan TUOREELLE! Lisänä oli hyvää viiniä (eikä siitä tullut edes migreeni) ja ennenkaikkea mitä parhainta seuraa. Kiitos vaan Jessica, oot paras! Ja koska en koskaan osaa mennä moiseen sosiaaliseen tapahtumaan tyhjin käsin, tein kielloista huolimatta jälkkäriksi suklaakakkua. Ohje siihen löytyi alunperin täältä. Jessica oli myös pyöräyttänyt kakun, se oli sellaista ihanaa mansikkakakkua, joten meillä oli sitten kakkubileet. Pikkutiikeri, joka sai maidon takaisin ruokavalioon, on ihmeissään, kun saa syödä niin monenlaista. Ja minäkin, kun kaikki tuntuu olevan niin helppoa ja yksinkertaista.



Kahden suklaan kakku

Pohja:

200 g Digestive- keksejä
75 g voita

Tumma täyte:

3 liivatelehteä
200 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 rkl tomusokeria
2 1/2 dl Flora vispiä

Vaalea täyte:

4 liivatetta
n.200 g valkosuklaata
2 1/2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa

Muokkasin hieman alkuperäisestä ohjeesta. Hyvää siitä tuli silti! Hyydytin yön kylmässä, ja koristelin kinuskikastikkeella hieman ennen kun lähdettiin sitä paikanpäälle kiikuttamaan. Maistui myös lapsille!



On se vaan niin uskomattoman rentouttavaa ja mieltä virkistävää viettää aikaa ihmisen seurassa, joka oikeasti ymmärtää. Ei tarvitse sanoa kun puolikas sana, ja toinen tajuaa mistä puhut. Voi olla kaikessa rauhassa oma itsensä, ja tietää että toinen hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet. En tiedä, voinko ikinä olla tarpeeksi kiitollinen ihanista ystävistä, joita minulle on siunaantunut. J:n kahvipöytäpsykologin (tai tässätapauksessa kaakao-) vastaanotto on pitänyt minut aika hyvin järjissäni tämän hektisen arjen keskellä. Joten kiitos vielä, tiedän että kuitenkin luet tämän ;)



Päivän kääntyessä illaksi kaivoimme karaokevehkeet esiin, ja eikun laulamaan! Tytöt olivat ihania kun yhdessä mikrofonia pidellen lauloivat biisin Pikkuveli.


"pysy aina pikkuveljenä, ja lintuna.."

Mutta kertakaikkiaan oli mukavaakin mukavampi sunnuntai! Nyt on akut ladattuna uutta viikkoa varten. Mitähän sitä oikein tekisi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti