tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sweet dreams (are made of this?)

Minä olen ollut aikamoisen kipeä. Bloggaaminen, kuten kaikki muukin kiva, on saanut väistyä sängynpohjalla makaamisen tieltä. Eilen luulin olevani jo paremmassa kunnossa, kun tänään taas tuntui, että matto vedettiin jalkojen alta ja ryminällä kropassa jylläävät ilkeämieliset pöpöotukset pakottivat minut sänkyyn. Nukuin kokonaisen päivän.
Taas.
Iltaa kohden olo kuitenkin paheni, ja nyt olen jopa syönyt jotain (paahdettua ruisleipää suolakurkulla ja juustolla, nam!) mikä olikin aikalailla ensimmäinen "kunnollinen ateriani" neljään päivään. Mutta ehkä minä tästä selviän! Ja nukkuminen on sitäpaitsi ihanaa. Varsinkin uusissa ihanissa, itämaistyylisissä ja mausteväreissä hehkuvissa silkkilakanoissani.

Minulla oli äskettäin synttärit. 26 upeaa vuotta kiepsahti mittariin. Sain vaikka mitä ihania lahjoja, jotka aion esitellä myöhemmin, koska tykkään niistä niin kovin, ja tunnen suorastaan vastustamatonta halua hehkuttaa niiden olemassaoloa. Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus juhlistaa vanhenemistani. Myöhässä, mutta sitäkin mukavimmissa merkeissä. Nimittäin. Täällä Tampereella on viikonloppuna päästä näkemään jotain suorastaan Kiusallisen Ihanaa! Minä siis suuntaan sinne muutaman ihanaakin ihanamman tyttöystäväni kanssa.



Facebook lupaa tapahtumasta seuraavaa:
"Burleski palaa juurilleen, eli teatteriin! Tamperelaisen Teatteri Pirkan salin täyttää säkenöivä revyy, jossa ei säästellä niin häkellyttävän upeita naisia, pukuja kuin musiikkiakaan!

Räjäytämme tajuntanne niin muhkealla show'lla, niin vähäpukeisilla tytöillä ja niin suurella määrällä muovilaseihin kaadettua limonadia, että häkellytte ylenpalttisuudesta!!!"


Kuulostaa upealta. Tuskin maltan odottaa! Tästä kuulemme lisää takuuvarmasti myöhemmin.. Myös vaatepaniikista, jonka aivan satavarmasti kehitän vielä, ja luultavasti viimetingassa.

Kävin myöskin viimeviikolla Nitrobabessä. Tuo ah-niin-ihana liike Tampereella suorastaan pursuaa kaikkea ihanaa, jotka olisi pakko saada. Mukaan tarttui tälläkertaa tällaisia hiuskukkasia.


(kuva: nitro-babe.com)

Aivan ihania. Tuntuvat tosi tukevilta ja hyvintehdyiltäkin, eivät varmaan hajoa heti ensimmäisessä käytössä.

Tähän loppuun, aivan käsittämättömän ihana musavideo. Tähän biisiin oikeasti Hukkuu. Olen koukussa. Ja umpirakastunut. Nauttikaa, olkaa hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti