tiistai 17. helmikuuta 2009

Vauhdikas viikonloppu

Meillä oli ihana viikonloppu!
Ensinnäkin, Pikkutiikerin maitoaltistus sujuu mainiosti. Oireita ei ole tullut ensimmäistäkään, edes yhtään lievää! Tyttö on tohkeissaan siitä, kun saa maistella kaikkea uutta, ja minä siitä, miten ruoanlaitto on helppoa. En vaan jotenkin pysty sisäistämään sitä, että maitotuotteita voi neiti todellakin syödä ja voin tehdä huoletta samaa ruokaa koko sakille. Ihmettelen asiaa edelleen ääneen monta kertaa päivässä. Ja tälle tuskin tulee ihan heti loppua :)
Toisekseen, meillä kävi harvinaisia vieraita. Tätini Kuopiosta hyppäsi perjantaina junaan ja matkusti meidän luoksemme tänne kauas etelään ;) Olen asunut omillani nyt 10vuotta, ja ensimmäinen kerta kun saimme hänet luoksemme ihan yöksi asti! Häntä saamme kiittää, tai syyttää ;) kirppishurahduksestani. Silloin aikanaan, kun kirppikset eivät vielä olleet muotia, kolusimme tuon savon sydämen kirpputorit useasti ja suurella hartaudella. Siitä se sitten lähti :) Nykyisin teen suurimman osan hankinnoistani siis juurikin kirpputoreilta, niin vaatteet kuin huonekalutkin. Tyttäreni on puettu vauvasta lähtien kirppislöytöihin ja parhaat lelut ovat myöskin kirppikseltä.
Siispä, vietimme lauantain kaupungilla kierrellen. Yhdeltätoista olimme ensimmäisellä kirppiksellä, kotona takaisin puoli viiden maissa. Joukkoon mahtui myös ihana askartelukauppa kalevassa ja indiska sekä kahvittelutuokio Stockmannilla. Pieni tyttäreni on selkeä shoppailufriikki, hän käveli koko päivän mukisematta vähääkään! Ja koska aika loppui lauantaina kesken, jatkoimme kirppiskierrosta sunnuntaina. Löytyi vaikka mitä kivaa :) Täytyy kuvata löydöt myöhemmin, ne ovat niin kivoja, että ne on pakko esitellä ;)
Kävimme myös syömässä ravintolassa nimeltä Pancho Villa. Uusi tuttavuus minulle, mutta ihan positiivinen mieli siitä jäi. Olen allerginen paprikalle, niin chilille kuin tavallisellekkin ja mustapippurille joten tuliset ruoat eivät sovi minulle, eivät myöskään vaikka olisivat kuinka "mietoja tulisia". Jotenkin olin ajatellut, ettei se ravintola ole minua varten. Söin ihanan leivän possunfileellä ja sienikastikkeella sekä rehuilla. Ja voi, kuinka se oli hyvää!
Jälkkäriksi tein kotona porkkanakakkua, löysin vielä ohjeen ilman kananmunaa, joten pikkutiikerikin sai maistella. Se oli ihan superhyvää, joskin hieman "mureaa" ja siitä ei tullut yhtä kaunista kun sillä ohjeella millä yleensä porkkanakakun teen. Mutta maku ennenkaikkea, eikö?

Mutta jäi kyllä niin hyvä mieli viikonlopusta, että taas jaksaa pitkään tätä arjen pyöritystä. Kunpa vielä Manke muuttaisit tänne meidän iloksi Tampereelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti