perjantai 13. helmikuuta 2009

A whole new world

Eilen oli hyvä päivä.
Raahauduttiin ylös tytön kanssa aamuseitsemältä. Syötiin rauhassa aamupala ja katsottiin lastenohjelmia. Laiska, mutta jännittynyt aamu.
Huristeltiin bussilla keskustaan tapaamaan allergialääkäriämme, edessä oli kauanodotettu maitoaltistus. Mukana oli purkillinen oikeaa banaanijogurttia sekä eväät, varmuuden vuoksi. Aikaa altistukseen piti varata 3-4tuntia.
Kaikki oli kunnossa Pikkutiikerillä, iho oli kylläkin kuiva (niinkun yleensä aina vaikka kuinka rasvaisi) mutta ihottumia ei ollut. Ensimmäistä kertaa tarkastettiin myös korvat putkien irrottamisen jälkeen, ja ei ollut edes tulehdusta. Mahtavaa! Josko korvakierre olisi vihdoinkin takana..
Pikkutiikeriä jännitti. Hyppi edestakaisin pitkin huonetta ja tuskin malttoi olla paikoillaan edes sen aikaa, että sai ensimmäiset lusikallisensa jogurttia. Se oli kuulemma HERKULLISTA! :) Enkä ihmettele yhtään.
Oireita ei koko altistuksen aikana tullut Yhtään. Ei pienenpientäkään näppyä tai vatsakipua. Siispä päädyttiin siihen tulokseen, että jatkamme maitoaltistusta kotona seuraavan viikon ajan. Uskomaton tunne! Saamme siis käyttää maitotuotteita normaalisti ainakin seuraavan viikon! Olen innostunut, jännittynyt ja hieman hermostunut. Miten kaikki sitten onkaan Helppoa! Kananmuna ja muut yksittäiset ruoka-aineet ovat edelleen pois ruokavaliosta, mutta tuo maito tekee jo paljon, sitä kun on Jokapaikassa! Viikonloppuna aiomme herkutella. Tänään haetaan neidille juustohampurilainen, ja lauantaina leivomme pizzaa. Ja kirppiskierroksella lauantaina varmaan menemme käymään jätskibaarissa. En tiedä kumpi on enemmän innostunut, minä vaiko pikkutiikerini. :)
Maidollinen maailma ihmetyttää pientä. Pitkään täysin maidottomalla ruokavaliolla ollut tyttöseni pääsee kokeilemaan täysin uusia makuja.

Kävimme eilen altistusreissulla kiertelemässä myös kaupungilla. Sattumalta osuttiin yhtäaikaa keskustaan penkkariajeluiden aikaan. Tämä oli ensimmäinen kerta pikkutiikerille, kun näkee moisen hömpötyksen. Ihmettely oli suuri. "Miksi nuo huutelee jotain ja miks ne ei oo auton sisällä?" Ihastus kuitenkin valtasi, kun pääsimme lähemmäksi ihastelemaan naamiaisasuja. Karkkiakin hän keräsi pienet taskunsa pullolleen ja annoin jopa hänen syödäkkin pari, vaikkei ollut edes karkkipäivä. Erikoistapaus, sanoin.

Olin luvannut jotain pientä tyttöselle yllätykseksi erinomaisesta reippaudestaan ja hienosti menneestä reissusta. Hennesiltä löytyi ihanat pipo ja hanskat alesta, vieläpä tarjouksella ota kaksi, maksa yksi. Hintaa näillä ihanuuksille tuli yhteensä 2e. Myyjäneidin antama -20% kuponki ja 10e:n lahjakortti päästiin myös käyttämään, löysin sieltä aivan uskomattoman ihanan mekon, ja mikä parasta, puoli-ilmaiseksi! Se on vähän sellainen liivimekon tapainen ihanuus, ihanteellinen arkikäyttöön, asusteilla, kengillä, laukuilla, koruilla jne menee myös juhlavampaan. Aivan uskomattoman monikäyttöinen ja ennenkaikkea KAUNIS vaatekappale. Kuvaan löydöt myöhemmin, sillä oma koneeni on rikki, enkä jaksa alkaa säätää vieraalla koneella, hyi

Ihana päivä, ja hyvä mieli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti