lauantai 7. maaliskuuta 2009

Burlesque Star Revue

Vihdoin ja viimein, kauan ja hartaasti odotettu perjantai tuli, ja vietimme myöhästyneitä synttäribileitäni Burleskin merkeissä.

Ostin liput meille tytöille ennakkoon netin kautta, koska pelkäsin jäävämme ilman. Lippuja kuitenkin oli jäänyt muutamia myyntiin ovelle saakka, joten ranskalaisvahvistuksemmekin onnistui saamaan lipun ja pääsemään kanssamme viettämään kimaltavaa iltaa. Saavuimme paikalle ajoissa, sillä ennakkoilmoituksen mukaan paikalla piti olla mahdollisuus Burleskiaiheiseen shoppailuun. Kaikkea pientä kivaa olikin tarjolla, mutta tälläkertaa mitään ei tarttunut mukaan. Outoa, mutta totta. Teatteri sijaitsi lähellä pyynikintoria, vähän hassussa paikkaa ja huonoilla opasteilla (remontin vuoksi?) mutta osasimme kuin osasimmekin suunnistaa paikalle osoitteen ja muutamien ovilla jo ennakkoon seisoskelleiden ihmisten perusteella. Alku oli vähän kummaa, ovet olivat lukossa ja odottelimme sitten ulkopuolella koska päästäisiin sisälle. Meinasi vähän palellakkin, mutta onneksi seura oli niin mainiota, ettei se haitannut. Teatterin aula oli todella pieni ja tunkkainen, narikan virkaa toimitti pari vaaterekkiä jonne sai itse omaisuutensa ripustaa. Rohkeina tyttöinä emme ahtaudesta kuitenkaan hämmästyneet ja kuumuuskin kuului vaan asiaan. Burleskiahan tänne tultiin katsomaan. Numeroituja paikkoja ei ollut, vaan jokainen sai lykätä pyrstönsä juuri siihen kun tykkäsi, jollei joku siinä jo sattunut istumaan. Eturivin paikat olivat heti tietenkin täynnä, ja koska seurueellamme oli kokoa kuitenkin jonkun verran ja halusimme kaikki päästä vierekkäin, jäimme takariviin. Näkyvyys ei valitettavasti ollut kovin hyvä.. :(
Esitys sen sijaan oli kertakaikkisen upea. Kimallusta ja kutkuttavia tilanteita riitti. On uskomatonta, miten nämä ihananihanat burleskitaiteilijat saivat jopa käsineen riisumisen näyttämään niin viehättävältä. Yleisö huokaili ihastuksesta ja oli mukana koko parituntisen esityksen ajan. Yritin kovasti miettiä suosikkiani, mutta se oli hieman hankalaa. Täytyy kyllä sanoa että Olivia Rouge oli mahtava. Ilmeet ja eleet olivat niin hienoja ja tilanteeseen sopivia, että pointsit kotiin siitä. Ja muutenkin, onhan hän nyt äärimmäisen ihastuttava neitonen. Ja koska ilmiselvästi pidän mustatukkaisista tytöistä, LouLou D'vil löytyy tietenkin suosikeistani. Olivialla oli mukana hieman enemmän huumoria esityksessään, kun taas LouLou sai yleisön kiljahtelemaan innostuksesta viettelevillä esityksillään. Mahtavia tyttöjä, kertakaikkiaan.
Erikoiskunniamaininta tänään jaetaan tilaisuuden juontaneelle Mr. Lafayette Lestrangelle, joka piti yleisöstään hyvää huolta.
Kuvata tilaisuudessa ei saanut, joten niitä ei valitettavasti ole esitellä. Toivottavasti niitä löytyy jostain lähipäivinä.

Upea show. Kiitos ja kumarrus järjestäjille ja esiintyjille. Toivottavasti tätä nähdään jatkossa lisää, ja mielellään tietenkin useasti!

Samalla sain tilaisuuden käyttää Nitrobaben ihanaa Pin-up henkistä ruusumekkoani ja punaisia vagabondin korkokenkiäni. On ihanaa, kun sai oikein tälläytyä ja olla nättinä! Pitkän sairastelun jälkeinen kalpeuskaan ei saanut intoani latistumaan, hiukset olivat pin-up-kiharoilla ja kukkapinneillä somistetut. Ja arvatkaa mitä? En tullut ottaneeksi edes kuvaa. Ohnoes :)

Me and my best friends went to see the Burlesque Star Revue on friday. I bought tickets from pre-sale, because i was afraid they're going to sold them out. I was so looking forward to it! Girls were so pretty and they just knew how to their thing. I can't tell you what was my favourite, because they all were so great. Olivia Rouge was delicious, and LouLou D'vil dangerously seductive. Mr. Lafayette Lestrange took so good care of us, so he really does deserve a special mention.
The show was absolutely amazing, I totally loved it. I'm hoping to see more soon!
I got the change to wear my favourite pin-up style dress i bought from Nitrobabe and with it, perfect match, Vagabond's red high heels. It was wonderful to be particularly dressed, also with the make-up and hair. Though i looked a bit pale after beeing sick so long, i think I did okay. And guess what? I forgot to take picture of myself! Oh no :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti