lauantai 10. tammikuuta 2009

Maria, Maria!

Ditan inspiroima bloggaukseni selkeästi vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Oletteko huomanneet, ketä yksi suomen julkkismaailmassa kipuava neitonen uusimmissa kuvissa muistuttaa? Ensimmäisen kerran huomasin yhdennäköisyyden maikkarin hittiohjelmassa Tanssii Tähtien Kanssa. (joo, myönnän katsoneeni kyseistä sarjaa) Mutta pitemmittä puheitta, saanen esitellä: Maria Lund!


(kuva: myspace.com/marialundofficial)

Viehättävä eikö? Minusta ainakin! Minuun iskee tuo tyyli, mustat hiukset ja naisellinen olemus. Niin, ja Dita-look-a-like. Ei tietenkään yhtä ihana, mutta hyvä alku ;)

Tässä vielä muutama kuva Maria Lundin samaiselta myspace-sivustolta. Ihana mekko, ihanat kengät ja ihanat hanskat. Mutta mikä tuo juttu Marian päässä on? Hattu? Hyi, en tykkää. Itse lisäisin vielä jonkun punaisen pin-up tyylisen kukan rintakoruksi tai olisin ottanut kuvaan jonkun yli-ihanan punaisen kirjekuorilaukun.



(kuva: myspace.com/marialundofficial)



(kuva: myspace.com/marialundofficial)

Myös tämä jälkimmäinen kuva on aika ihastuttava. Voi tuota mekkoa! Minun on ehkä pakko saada tuontyylinen. Ei ehkä kuitenkaan valkoista, minun ihoni on niin vaalea, että näyttäisin lähinnä oopperan kummitukselta.

Maria Lundia googlen kuvahaulla googletellessani löysin myös toisenlaisia kuvia. Juorupalstojen "aatelia" edustava Seiska täräyttää kehiin seuraavanlaista.


(kuva:seiska.fi)

Olen sanaton. Tämä kuva on mielestäni hirveä. Mutta seiskan mauttomaan tyyliin hyvin sopiva. Mutta voi Maria, toivottavasti nämä päivät ovat tiukasti takana. Ei näin!

Huh.

Toivuttuanne järkytyksestä halukkaat voivat tutustua vaikka Maria Lundin myspace-sivustoon ja kuunnella pätkät uudelta levyltä. Ihan kiva idea. Paul Ankan samalla idealla aiemmin toteutettu levy oli svengaava ja oikeastaan pidin siitä, mutta tämä ei minuun kolahda ihastuttavasta Marian mekosta huolimatta ;)

2 kommenttia:

  1. Dita on ihanuus, todellinen pin up kaunotar!
    Onhan tuo Mariakin mutta ei lähellekään tuota Ditaa!

    VastaaPoista
  2. Täysin samaa mieltä, ei ole Ditan voittanutta! :)

    VastaaPoista